Ազգային խոհանոցների ներկայացում

Թեմա՝ Ազգային խոհանոցների ներկայացում, ուտեստների համտես

Նպատակ՝ Քոլեջի զբոսաշրջության բաժնի 2,3֊րդ կուրսի ուսանողները ուսումնասիրում են տարբեր երկրների ազգային ուտեստները, խմիչքները, պատրաստում և կազմակերպում հյուրասիրություն քոլեջում

Մասնակիցներ՝ Քոլեջի ուսանողներ, դասախոսներ

Ընթացք՝ Մայիսի 24

Նախագծի ղեկավար՝ Անահիտ Սարգսյան

Ուսումնասիրվող ուտեստներ.

Սանգրիա

Իտալական Պիցցա

Տոլմա

Թաբուլե

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s